Informatie

image422Informatie SMC Bouw & Onderhoud

SMC Bouw & Onderhoud is een sterk bouw- en onderhoudsbedrijf met vestiging in Purmerend.Vanuit deze regionaal gunstig gelegen vestiging, geleid door vakbekwame all-round timmerlieden, voeren wij opdrachten uit voor woningbouwverenigingen,, winkelketens, bedrijven en particulieren.

Wij hebben ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie, mutatiewerkzaamheden en klein dagelijks (klachten)onderhoud voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, beheerders e.d. In de afgelopen jaren zijn een groot aantal projecten gerealiseerd zoals: verbouw-, renovatie, restauratie, interieurbouw evenals het zogenaamde klein dagelijks onderhoud en mutatie werkzaamheden.

Wij beschikken dan ook over ruime ervaring en de vereiste knowhow om al uw projecten tot in de puntjes uit te voeren.

Kenmerken van SMC Bouw

– Ons algemene uitgangspunt:

KWALITEIT IS DOEN WAT JE TOEZEGT TEGEN DE AFGESPROKEN PRIJS

– Wij nemen niet alleen werk aan, maar zijn een volledig dienstverlenend bedrijf in de ruimste zin van het woord;
– Onze vakmensen beschikken over volledig ingerichte bedrijfsbussen en voeren alle werkzaamheden uit. Vanaf het afdekken op locatie en het sloopwerk tot en met het stofzuigen nadat de werkzaamheden gereed zijn bij de klanten/huurders.
– Snelheid, flexibiliteit, creativiteit en sfeer zijn enkele kenmerken van SMC Bouw & Onderhoud waarmee de contante kwaliteit voor u als opdrachtgever gewaarborgd blijft.

Doorwerken tijdens vakantie!

Allround medewerkersimage4001

SMC Bouw en Onderhoud dankt haar bestaan mede aan de inzet van de allround timmerlieden. Velen van hen zijn vakmensen met een jarenlange staat van dienstverlening bij de onderneming. Door de diversiteit aan werkzaamheden beheersen de onderaannemers meerdere disciplines. Dit betekent dat onze medewerkers naast hun eigen vakkennis ook zijn opgeleid voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van stucwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, elektrotechniek of cv-werkzaamheden en zijn in het bezit van een VCA diploma.